Referenties

Benieuwd hoe andere mensen mijn kraamzorg ervaren hebben?

 

Ervaringen van de voorgangers zijn goud waard. Dus stuur me een leuke referentie toe!


Referentie van de ouders van Jessie:

“Lieve Linda, wat mis ik je na zo’n heerlijke week! De kleine dingen zoals ’s ochtends de vraag hoe de nacht was gegaan, je gezelligheid, je lekkere eten en de (ja echt!) heerlijke, feestelijke smoothies. Ik maak ze nu iedere dag zelf, maar deze zijn lang zo lekker niet. Ze missen Linda liefde! Fenne (1,5 jaar) heeft ook genoten van jou, je aandacht voor haar en jouw humor. Dit maakte ons dan weer heel blij. Jouw aandacht en inlevingsvermogen in haar en in ons maakte het voor ons perfect. Met je nuchtere houding vol met humor heb je ons een speciale week bezorgd, waarin we toch weer dingen hebben kunnen leren, ook al was het allemaal nog niet zo lang geleden. Ook de man des huizes vond het fijn met jou in huis, iets wat we niet mogen vergeten! Hij kon gewoon lekker zichzelf zijn. Tot slot vond ik je een hele goede steun bij de bevalling. Je lieve en motiverende woorden deden me goed. Oja! Laten we Rona niet vergeten! Mooi dat je stagiaires een kans geeft door met jou mee te laten lopen, na toestemming van de ouders. In dit geval win-win-win: jij een beetje extra hulp en gezelligheid, Rona een mooie stageplek en wij een beetje extra aandacht! Ook van Rona hebben we genoten, vooral Fenne haha. Liefs van Roel & Jette, Fenne en Jessie”


Referentie van de ouders van Emily:

“We hebben een heerlijk week gehad met Linda als kraamverzorgende. Ze weet waar ze het over heeft en geeft je echt het gevoel dat je het goed doet. Ze luistert naar je en geeft goede adviezen.”


Referentie van de ouders van Thyamo:

“Super bedankt voor de afgelopen week! We hebben veel geleerd en daar zijn we je dankbaar voor. We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen! Je bent een toppertje!”

We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen!


Referentie van de ouders van Pomme:

“Dankjewel voor de goede zorgen!”


Referentie van de ouders van Noé:

“Ineens zit de kraamtijd er alweer op. Ja, echt ineens. Voor ons gevoel zijn deze dagen op een heel fijne manier voorbij gevlogen. Wat hebben we kunnen genieten van de eerste tijd met Noé en als gezin van vier. Mede dankzij jou!! We hebben oprecht genoten van je aanwezigheid, gezelligheid, grapjes, hartelijkheid, verzorging & liefde voor je werk. Heel blij dat we elkaar op deze manier hebben leren kennen: Duizend maal dank!!!”

Wat hebben we kunnen genieten, mede dankzij jou!


Referentie van de ouders van Ivy:

“Heel erg bedankt voor de onwijs fijne, gezellige en leerzame kraamdagen waarin we ook veel gelachen hebben!”


Referentie van de ouders van Lotte:

“Lieve Linda, We willen je heel erg bedanken voor de afgelopen dagen! Dat je ons zo goed hebt ondersteund, advies hebt gegeven en goed hebt verzorgd! We zijn heel blij dat je afgelopen zondag bij ons bent gekomen en kijken daarom ook met een goed gevoel terug op de afgelopen dagen!”


Referentie van de ouders van Lieke:

“Lieve Linda, onwijs bedankt voor alles! We hadden ons geen betere, lievere en gezelligere kraamverzorgende kunnen wensen! Je bent een topper. Veel liefs, Guido, Tamara & Lieke”

Onwijs bedankt voor alles!


Referentie van de ouders van Hidde:

“Ons derde kindje onderweg, en de kraamverzorgende die ons bij de eerste twee had bijgestaan was gestopt. Als verloskundige hoefde ik niet lang na te denken: Linda! We hebben 10 heerlijke (kerst-)dagen met elkaar gehad. Het was alsof er een vriendin in huis was zo ontspannen was de sfeer. Er was volop aandacht voor ons alle vijf. En ook al was ik al een ervaren moeder, Linda prikte op een hele lieve en zorgvuldige manier door mijn stoer doen heen. Er was ruimte om onzeker te mogen zijn, te leren, maar we werden niet betutteld. Kortom, precies de zorg en aandacht zoals we die nodig hadden. Een week met Linda is wat ik iedere moeder, vader en baby gun!”

Als verloskundige hoefde ik niet lang na te denken; Linda!


Referentie van de ouders van Lieke:

“In januari hebben wij het genoegen gehad om Linda gedurende de kraamperiode in ons midden te hebben. Wat hebben wij een fijne, liefdevolle en grappige week gehad! Ze heeft enorm goed voor ons gezorgd, nouja, ons gewoon verwend en ons zoveel nuttige tips en tricks gegeven dat wij met zelfvertrouwen de kraamweek hebben beindigd. Ook voor vragen naderhand is ze te bereiken. De volgende baby gaan wij plannen op de beschikbaarheid van Linda 😉. Je bent een topper Linda!”


Referentie van de ouders van Quint:

“Bedankt voor alle goede zorgen, kopjes thee, beschuiten met muisjes en fruitcreaties. Het huis is nog nooit zo opgeruimd geweest (en zal dat de komende 18 jaar ook niet meer zijn, vrees ik). Bedankt voor de goede zorgen voor het hele gezin, waar je de harten wist te veroveren. Bedankt voor het luisteren naar de wensen, voor het opgaan in de omgeving als het gezinnetje daar even om vroeg, de steun tijdens de bevalling (sorry voor je vierkante ring) en alles wat ik zo allemaal nog over het hoofd zie maar waar ik helemaal super gelukkig mee was. Dikke zoen!!”

#GAZODOOR!


Referentie van de ouders van Tijn:

“Je was er vanaf de geboorte van onze Tijn bij, en wat waren we daar blij mee. 10 dagen hebben wij van jouw zorg mogen genieten. We hebben samen gelachen, gehuild en veel van jou geleerd. Daarvoor willen wij jou ontzettend bedanken en iedereen jou aanraden!”

Wij willen iedereen jou aanraden!


Referentie van de ouders van Elynn:

“Wat vonden wij het fijn dat jij bij ons was! Toen we uit het ziekenhuis kwamen met Elynn kwam alles een beetje op ons af. Zo’n klein lief meisje en zo’n grote verantwoordelijkheid. Het zo graag ‘goed’ willen doen maakte ons onzeker, maar gelukkig was jij er. Ik weet nog dat ik jou in de auto zag wachten toen we thuiskwamen en dacht ‘alles komt goed, Linda is er’. Dank je wel lieve Linda, voor al jouw steun en vertrouwen, dat heeft ons helpen groeien in onze nieuwe rol. En dankjewel voor alle lol die we samen hadden, dit zorgde ervoor dat de onzekerheid gerelativeerd werd. Wij willen alvast op de wachtlijst voor het geval dat Elynn een broertje of zusje mag krijgen, zodat jij weer bij ons kan komen kramen!

Wij willen alvast op de lijst!


Referentie van de ouders van Matthijs:

“Dankzij jou hebben wij een hele fijne kraamweek gehad en een goede start met onze knapperd Matthijs. Dank voor al je goede adviezen, liefdevolle zorg voor moeder en kind, mentale steun, grappen en fruitsalades met papieren parasolletjes.
Zonder jouw hulp zouden we lang niet zo zelfverzekerd zijn in de borstvoeding en de zorg voor Matthijs!
We kunnen je natuurlijk eigenlijk niet missen, maar we gaan ons best doen. Nogmaals dank!”


Referentie van de ouders van Paul:

“Van Harte bedankt voor je ontzettend fijne steun in de eerste dagen met Paul en als nieuw gezin met zijn drieën. Wij hebben onwijs veel van jou geleerd, voelden ons super ontzorgd en genoten ervan dat naast serieuze onderwerpen er ook veel ruimte was voor leuke grappen. Een gaan nu met veel lef het avontuur zonder jouw steun in! Groetjes van je Oostenrijkse gezin!!”

We gaan met veel lef het avontuur in!


Referentie van de ouders van Finny:

“Ontzettend bedankt voor deze dagen!!
Je hebt de kraamweek en de eerste week van Finny op deze gekke wereldbol helemaal gemaakt. Het was een week vol lekkere hapjes, aandacht voor de borstvoeding en vooral voor Finny. Het maken van de gipsafdruk van de hand en voet van Finny en zijn “Cleopatra-behandeling” waren supertof!”


Referentie van de ouders van Maud:

“Tja wat moet je verwachten van een kraamweek als je zelf door je werk al het een en ander weet? En wat moet je verwachten als je door je werk Linda al kent? Slapeloze nachten, huilbuien maar ook gezelligheid.

Dan is die kraamweek daar…..zo’n prachtig wondertje om voor te zorgen. De week was echt boven alle verwachtingen! Gezellig had ik wel verwacht, maar het was meer dan gezellig. Een steun en toe verlaat dat is Linda geweest in onze kraamweek, met een hoop humor. En ja dan valt die nacht niet slapen toch eigenlijk ook best mee. Met een hoop kennis van Linda in huis hebben we aantal praktische tips gekregen die ik toch echt nog niet wist! Maar welke ik nu wel weer mee neem in mijn werk.

Linda heeft er voor gezorgd dat wij de beste start met onze dochter hadden die we ons maar konden wensen en die we iedereen gunnen!”

De week was echt boven alle verwachtingen!


Referentie van de ouders van Mees:

“Onze kraamweek zit er alweer op, en wat hebben we ervan kunnen genieten. Het was een feestje met je. Heel erg bedankt voor de goede zorgen, tips en gezelligheid! En wie weet, tot ziens…”

Het was een feestje met je!


Referentie van de ouders van Faith Lynn:

“Wij willen je bedanken voor de afgelopen week. We hebben veel geleerd, en een top tijd gehad. Bedankt ook voor je hulp tijdens mijn bevalling, ik had het niet zonder jou kunnen doen!”


Referentie van de ouders van Shamila:

“Deze week was een hele mooie & leuke, maar ook een leerzame week dankzij jouw aanwezigheid. Je hebt ons in een korte tijd veel geleerd, laten lachen, en echt gesteund. De meeste mensen krijgen bezoek van een ooievaar, wij kunnen trots zeggen dat wij bezoek kregen van onze eigen flamingo! Bedankt voor alles”

Een flamingo staat bekend om zijn kleurrijke uiterlijk, en dat zien we terug in jouw karakter!


Referentie van de ouders van Lotte:

“Wat een week! Niets kan je hierop voorbereiden, maar wat is het fantastisch mooi! We hebben genoten van al je goede zorgen, mogen leren van je kennis, tips en ervaring, door je getroost mogen worden tijdens de kraamtraantjes & bijna in mijn bed mogen plassen van het lachen! Dank voor alles, Babywaard Kraamzorg!”

Dank voor alles, Babywaard Kraamzorg!


Referentie van de ouders van Fileine:

“Wat is het ontzettend fijn geweest om onze kraamweek met jou mee te mogen maken. Je was altijd lief voor onze kinderen, bood een luisterend oor en zorgde dag in dag uit voor een positieve sfeer. We gaan je allemaal heel erg missen”


Referentie van de ouders van Juul:

“Wat een topper! Eerlijk is eerlijk, ik keek er niet naar uit, onbekende mensen in en door je huis. Maar wat een super leuke week met deze fantastische meid. Onwijs bedankt voor de goede zorg, raad, advies, tips en gezelligheid! Heel veel succes in de toekomst!”

Goede zorg, raad, advies, tips en gezelligheid.


Referentie van de ouders van Melin:

“Ik heb een heerlijke kraamweek gehad met Linda. Linda maakt van elk fruitmoment een feestje, heeft ontzettend veel humor, is naast lief en zorgzaam ook lekker nuchter en weet van aanpakken. Daar hou ik van! Dit is ons tweede kindje, maar ik geef voor het eerst borstvoeding. Linda heeft mij hier heel erg goed bij geholpen. Ik ben enorm verwend door de hoeveelheid werk die ze heeft verricht in ons huis! Bedankt Linda!! Liefs van de familie Kolk”

Ze heeft ontzettend veel humor, is lief, zorgzaam maar ook lekker nuchter én weet van aanpakken.


Referentie van de ouders van Lewis:

“Wij hebben Linda leren kennen als een creatieve en toegewijde kraamverzorgende. Ze is echt onze steun en toeverlaat geweest en konden heerlijk met haar lachen maar ook snapte ze het bekende (kraam)traantje wat gelaten werd. Naast een opgeruimd en schoon huis heeft ze ons ontzettend veel geleerd over de verzorging en het gedrag van baby’s en veel praktische tips gegeven. Ze geeft je de ruimte zodat je je in de kraamperiode niet op visite voelt in eigen huis. Linda gaat lekker haar eigen gangetje, ziet werk en weet snel haar weg te vinden in huis waarbij je niet het gevoel hebt dat ze je privacy schaadt. Dank je wel topper!”

Kortom; met Linda in huis maak je een goede start in de toch best pittige kraamweek.


Referentie van de ouders van Mayson:

“Vandaag was dan de dag aangebroken dat we het samen moesten gaan doen zonder kraamverzorgster Linda. Dat was spannend maar vooral heel raar na een week lang iemand over de vloer hebben gehad. Dat ze er dan ineens niet meer is vond vooral ik heel moeilijk. Onze Mayson heeft het fantastisch gedaan vandaag en het ging ook hartstikke goed maar we missen haar wel heel erg. Ze heeft ons fantastisch geholpen en is een hele grote steun geweest bij mijn bevalling voor mij en mijn partner. Geen idee hoe we dat zonder haar hadden moeten doen! Ik ben blij dat zij ons heeft mogen helpen en wie weet hopelijk ooit in de toekomst weer! Super bedankt voor alles!”

Ze heeft ons fantastisch geholpen en is een hele grote steun geweest bij mijn bevalling voor mij en mijn partner.


Referentie van de ouders van Milou:

“Wat hebben wij een fijne kraamweek achter de rug met Linda. Als volledige “newbies” moesten wij álles nog leren. Linda draaide daar haar hand niet voor om en heeft ons met veel humor gecoacht. Toen ik me ernstig begon af begon te vragen of ik het allemaal wel aankon heeft Linda me liefdevol een hart onder de riem gestoken.”

Wij kijken terug op een mooie start met onze dochter Milou, dankzij Linda!


Referentie van de ouders van Faye:

“Lieve Linda, Heel erg bedankt voor deze fijne kraamweek. Je hebt ons super verzorgd en goed geholpen! Ik zal je gaan missen en weet zeker dat Yara en Faye je ook zullen missen. Ik ben blij dat zij ook dol op je zijn.”


Referentie van de ouders van Boaz:

“Op 19 juli is onze zoon Boaz geboren. Na een week in het ziekenhuis hadden wij gelukkig nog een week kraamzorg. Wat een fijne week hebben wij gehad met Linda. Veel geleerd, heel veel gelachen en vooral genoten. Bedankt Linda, je bent een topper!”

Veel geleerd, heel veel gelachen en vooral genoten!


Referentie van de ouders van Levi Jorre:

“Oke waar moet ik beginnen, wij hebben echt een super kraamweek gehad met Linda!
Na een korte en heftige bevallig stond daar Linda in de ziekenhuis kamer. Helaas net te laat want Levi kon niet meer wachten. Maar het was ‘s morgens vroeg dus Linda mocht ook gelijk mee met ons naar huis. Het voelde al gelijk goed, ze hielp ons gelijk met het opstarten van ons nieuwe leventje.
In de dagen erna zijn we heerlijk verwend ontbijtjes op bed. Van wentelteefjes naar de mooiste fruit creaties. Manlief had nog zoveel fruit gehad! We zeiden gelijk tegen elkaar we gaan niet op vakantie we huren Linda gewoon een week in!
En wat hebben we ook gelachen, tot tranen en blubberbuiken aan toe. Als ik aan de grappen denk schieten de tranen van het lachen alweer in mijn ogen.
Maar ook hoe ze met Levi om ging was super om te zien! Ik baalde dat de week om was maar gelukkig mocht ze nog 2 ochtendjes extra blijven om me even op gang te helpen met de borstvoeding.
Oh ik kan nog wel pagina’s vol schrijven over de week met Linda! We willen haar in ieder geval bedanken en hopelijk mag ze ooit nog een keer bij ons komen!”

Als ik aan de grappen denk schieten de tranen van het lachen alweer in mijn ogen!


Referentie van de ouders van Jason:

“Ontzettend bedankt voor deze mooie bijzondere kraamtijd. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen.”


Referentie van de ouders van Jip:

“Een fijnere kraamweek hadden we ons niet kunnen wensen. Wat heb jij ons verwend! Ondanks dat het ons tweede kindje is, hebben we veel van je geleerd. Heel erg bedankt, we zullen je nog gaan missen.”


Referentie van de ouders van Tim:

“Wat een prachtige kraamweek hebben wij gehad met Linda!! Ik heb niet een kraamverzorgster gehad, maar het voelde alsof er een vriendin was die ons hielp! De zorg voor mij en Tim was geweldig! Vanaf het moment dat ze binnen liep, voelde het vertrouwd en goed!!! Ook onze dochter van 5 heeft een prachtige week gehad, want zij was Linda’s kleine kraamverzorgstertje ❤ Lieve Linda, dank je wel!!! Je bent een topper ❤😘”

Ik heb niet een kraamverzorgster gehad, maar het voelde alsof er een vriendin was die ons hielp!


Referentie van de ouders van Sven:

“Wat zijn we lekker blij van je geworden deze week. Je hebt ons super goed geholpen, en mijn hele huishouden draaiende gehouden. Daarnaast ben je ook nog eens super gezellig, lief, spontaan en lekker bijdehand. We hebben echt genoten van alle goede zorgen, het was net of ik een vriendin in huis had.”


Referentie van de ouders van Anna:

“Lieve Linda, Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de gezellige kraamweek. Het vloog voorbij. We hebben een hoop van je geleerd en kunnen nu samen verder.”


Referentie van de ouders van Bo:

“Bedankt voor de hele fijne kraamweek. De goede zorgen voor Bo en Noa en natuurlijk ook voor ons. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Nogmaals bedankt en we gaan je missen hoor!”


Referentie van de ouders van Charlie:

“Lieve Linda, Ik wil je graag bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Ondanks dat ik er zo vreselijk tegenop keek, heb jij mijn vertrouwen gewonnen. Ik kijk met veel plezier terug op een fantastische en vooral rustige kraamweek. Je hebt ons niet veroordeeld op wie we zijn, alles ging op onze manier en op ons tempo. Je was een geweldig luisterend oor en speelde mooi in op de hele situatie. Je mooie, lieve  en positieve woorden hebben mij en mijn onzekerheid veel goed gedaan. Linda, je bent een kanjer, een topper en een prachtig mens met een lief karakter. Ik (wij) gaan je missen! En ook de grapjes en luchtigheid. We zijn je gewoon zo dankbaar! Bedankt voor alles lieve kanjer!”

Je mooie, lieve  en positieve woorden hebben mij en mijn onzekerheid veel goed gedaan.


Referentie van de ouders van Lisa:

“Bedankt voor wie je bent en wie je voor ons was deze afgelopen week. Jij was voor ons zoveel meer dan ‘een kraamverzorgster’. Jij zorgde ervoor dat wij als gezin een zo optimaal mogelijke start konden maken. Bij jou kon ik mijn ei kwijt, zonder veroordeling. Je liet me lachen, je voelde vertrouwd en vermoeide ons nooit. Door je inspanningen in ons huis, konden wij ons concentreren op ons gezinnetje. En door de gesprekken met jou mocht ik weer groeien in mijn vertrouwen als moeder van 2 kinderen. Linda, al met al was jij precies diegene waar ik naar wenste. Dankjewel!!”

Jij was voor ons zoveel meer dan ‘een kraamverzorgster’.


Referentie van de ouders van Pip:

“Bedankt dat je ons een week hebt begeleid. We hebben veel van je geleerd! Ga zo door en je zal nog veel gezinnen blij maken!”


Referentie van de ouders van Kyan:

“‘Ons dierbaarste bezit is hij, alles nieuw en onbekend, je hulp was ontzettend fijn daarbij’ Bedankt voor de leerzame dagen en de prachtige fruitcreaties. Knuffeltje van Kyan!”