Samenwerkingen

Baby’s laten zich nu eenmaal niet plannen. Dat is de enige zekerheid die ik jullie kan geven. Maar zeker als zelfstandig werkende kraamverzorgster is het belangrijk dat ik jullie na aanname de zorg kan bieden die nodig is.
Om dit te kunnen garanderen ben ik aangesloten bij KraamzorgPartners.

KraamzorgPartners:

Deze groep bestaat uit een hecht team van zelfstandige kraamverzorgsters, en ieder met haar eigen specialisme, werkwijze en uitstraling. Maar we hebben een aantal dingen gemeen;
We zijn we allemaal ingeschreven bij het Kennis Centrum KraamZorg (KCKZ), en zorgen we dat we volgens de eisen bijscholen op het gebied van o.a. EHBO, Partusassistentie en Borstvoeding. Ook zijn we allemaal lieve, gemotiveerde meiden die de zorg voor het gezin en hoge kwaliteit centraal hebben staan!

Coöperatie Kraamzorggroep U.A.

Daarnaast ben ik ook lid van de Coöperatie Kraamzorggroep U.A.
Als coöperatie voldoen wij aan alle eisen & certificeringen op het gebied van de geboortezorg en hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars. Zo kan ik bij alle verzekeraars onder contract werken, zodat ik dus ongeacht waar je verzekerd bent, altijd bij jullie kan komen kramen!

Als extra specialiteit heb ik mijn certificaat voor Dunstan Babytaal behaald. Met deze methode is het voor jullie makkelijker om te begrijpen waar de baby behoefte aan heeft. Doordat jullie de baby beter leren begrijpen kun je meer genieten van de bijzondere eerste periode met jullie kindje.

Tevens heb ik SBB-erkenning, en mag ik dus leerlingen meenemen en begeleiden in mijn werk. Dit is ontzettend belangrijk en noodzakelijk, omdat er een groot tekort is aan kraamverzorgenden. Als we ook in de toekomst gebruik willen blijven maken van kraamzorg, dan zullen we de nieuwe generatie de kans moeten geven om te leren. Heb je vragen over een stageplaats bij Babywaard Kraamzorg dan kun je contact met me opnemen.

Babywaard is aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

 

KCKZ logoKraamzorgPartners logoDunstan Babytaal

Cooperatie Kraamzorggroep

S-BB logoBO geboortezorg