Samenwerkingen

Baby’s laten zich nu eenmaal niet plannen. Dat is de enige zekerheid die ik jullie kan geven. Maar zeker als zelfstandig werkende kraamverzorgster is het belangrijk dat ik jullie na aanname de zorg kan bieden die nodig is.
Om dit te kunnen garanderen ben ik aangesloten bij de Cooperatie Kraamzorggroep U.A. en KraamzorgPartners.

Coöperatie Kraamzorggroep U.A.

Als coöperatie voldoen wij aan alle eisen & certificeringen op het gebied van de geboortezorg en hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars. Zo kan ik bij alle verzekeraars onder contract werken, zodat ik dus ongeacht waar je verzekerd bent, altijd bij jullie kan komen kramen!

KraamzorgPartners.

Deze groep bestaat uit een hecht team van zelfstandige kraamverzorgsters, en ieder met haar eigen specialisme, werkwijze en uitstraling. Maar we hebben een aantal dingen gemeen;
We zijn we allemaal ingeschreven bij het Kennis Centrum KraamZorg (KCKZ), en zorgen we dat we volgens de eisen bijscholen op het gebied van o.a. EHBO, Partusassistentie en Borstvoeding. Ook zijn we allemaal lieve, gemotiveerde meiden die de zorg voor het gezin en hoge kwaliteit centraal hebben staan!

Als extra specialiteit heb ik mijn certificaat voor Dunstan Babytaal behaald. Met deze methode is het voor jullie makkelijker om te begrijpen waar de baby behoefte aan heeft. Doordat jullie de baby beter leren begrijpen kun je meer genieten van de bijzondere eerste periode met jullie kindje.