KraamzorgPartners

Baby’s laten zich nu eenmaal niet plannen. Dat is de enige zekerheid die ik jullie kan geven. Maar zeker als zelfstandig werkende kraamverzorgster is het belangrijk dat ik jullie na aanname de zorg kan bieden. Om dit te kunnen garanderen werk ik samen met een team van zelfstandig werkend kraamverzorgenden.

Dit is een hecht team van zelfstandige kraamverzorgsters, en ieder met haar eigen specialisme, werkwijze en uitstraling. Maar we hebben een aantal dingen gemeen. We zijn we allemaal ingeschreven bij het Kennis Centrum KraamZorg, en zorgen we dat we volgens de eisen bijscholen op het gebied van o.a. EHBO, Partusassistentie en Borstvoeding. Ook zijn we allemaal lieve, gemotiveerde meiden die de zorg voor het gezin en hoge kwaliteit centraal hebben staan!

Als extra specialiteit heb ik mijn certificaat voor Dunstan Babytaal behaald. Met deze methode is het voor jullie makkelijker om te begrijpen waar de baby behoefte aan heeft. Doordat jullie de baby beter leren begrijpen kun je meer genieten van de bijzondere eerste periode met jullie kindje.

Als bonus kan ik nog aangeven dat ik bij alle verzekeraars onder contract kan werken, en dat ik dus ongeacht waar je verzekerd ben altijd bij jullie kan komen kramen!